View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 16, 2018 9:47 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Fit-PC2 - No audio windows xp 
Author Message

Joined: Mon Feb 11, 2013 5:33 pm
Posts: 2
Post Fit-PC2 - No audio windows xp
Hello Admins,
I have a Fit-PC2 which has lost it's audio out of the headphone jack on the back. The specs for my PC is:
D1G-C1600-W
H250-XL

It is currently running a BIOS from 2010. I have reinstalled the driver but I am running out of ideas. Can anyone help?

[EDIT]
I should elaborate a little...

This box was working fine and is being used as part of a digital signage system that I installed. There are 2 identical units but this one just stopped working after a reboot last week . It had been running fine for over 6 months.

I have tried to roll back the BIOS to
24-Dec-2009
31-Aug-2009
21-Jul-2009
As I noticed that someone else had a similar problem but this has not restored the audio.
I have uninstalled and re-installed the Realtek HD audio driver upto R2.49 and this does not restore audio.
When I run the realtek audio page the playback device is not present as if it has not been installed properly!

I have of course triple checked that I am using the headphone socket but no audio even with my iphone earphones.

Please can someone advise me on a way to retore this as it is for one of my best customers and I really don't want this to ruin any chance of repeat business.

Many thanks
Regards
Steve

[Edit2]
I have now just reinstalled windows XP and I can now select the Realtek HD Audio Output from the mixer TAB but I do not get any anologue stereo output from the headphone socket.

Please can support help me out.

[Edit3]
Ok I can't wait for support here. I came to the simple conclusion that I should just buy a soundblaster USB audio card and it worked straight out of the box. Problem solved.

Although this is far from the best solution I can recommend it to anybody else who might find themselves in a sticky situation.


Mon Feb 11, 2013 6:33 pm
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: Fit-PC2 - No audio windows xp
Dear Backflipper

Please try to use this audio patch.

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Thu Feb 14, 2013 1:09 pm
Profile

Joined: Mon Feb 11, 2013 5:33 pm
Posts: 2
Post Re: Fit-PC2 - No audio windows xp
gabrielh wrote:
Dear Backflipper

Please try to use this audio patch.

Thanks for the response.
The link you supplied does not have any instructions. Do I run both the executable s from any directory?


Thu Feb 14, 2013 1:31 pm
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: Fit-PC2 - No audio windows xp
You have to uninstall any audio driver installed on your system at first. Then, please install the Compulab's audio driver again. Once the audio driver installed, you have to apply the linked patch and reboot the system.

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Sun Feb 17, 2013 9:57 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.