View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Sep 18, 2014 3:39 pm



Reply to topic  [ 8 posts ] 
 Regarding issues on FIT-PC 
Author Message

Joined: Thu Aug 04, 2011 4:43 am
Posts: 3
Post Regarding issues on FIT-PC
We have deployed a fit-pc on industrial application.But we are facing 2 major issues.
1)Whenever there is a power loss the device is turned off and when the power comes back,the machine is not booting at all sometimes(30% accuracy).It is showing "operating system not found".It is showing "failed to load PXE ROM".

2)If at all the device boots up it is failing to recognize the usb devices connected to it.Sometimes it shows as connected and sometimes it detects.
These are the major issues that we are facing and because of this uor deployment is delayed.
Please consider this and oblige


Thu Aug 25, 2011 5:18 am
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: Regarding issues on FIT-PC
Hello

Do you use boot from LAN option, or your OS installed on internal HDD?

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Sun Aug 28, 2011 2:17 pm
Profile

Joined: Thu Aug 04, 2011 4:43 am
Posts: 3
Post Re: Regarding issues on FIT-PC
The OS is in internal HDD.
Because we dont use LAN at all.


Mon Aug 29, 2011 5:48 am
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: Regarding issues on FIT-PC
Can you please specify me the devices connected to usb port?
Can you please check that usb current drain not exceed 1.5 A in a sum

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Sun Sep 11, 2011 3:39 pm
Profile

Joined: Fri Oct 07, 2011 8:03 am
Posts: 2
Post Re: Regarding issues on FIT-PC
I have the same problem. I am running Ubuntu Server 9.10 and sometimes if I reboot, "No Operating System found" error message is displayed. I couldn't get it up and running anymore, needed re-install.

We also have it in production environment and the bug/problem is very critical.


Fri Oct 07, 2011 8:13 am
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: Regarding issues on FIT-PC
Hi Juha

I would like to ask you the same question: have you usb devices attached to the FitPC2 that their overall current drain exceed 1.5A or more then 0.5A from a single usb port?

Thanks

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Sun Oct 09, 2011 6:20 am
Profile

Joined: Fri Oct 07, 2011 8:03 am
Posts: 2
Post Re: Regarding issues on FIT-PC
I have one usb (rs486 adapter) device attached. But I don't know how much it drains.


Sun Nov 06, 2011 3:07 am
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: Regarding issues on FIT-PC
Please try to attach the adapter to a self powered USB hub

Thanks

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Sun Nov 13, 2011 7:45 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.