fit-PC Users Forum
https://www.fit-pc.com/forum/

pcle modem installed but no internet connection
https://www.fit-pc.com/forum/viewtopic.php?f=145&t=5743
Page 1 of 1

Author:  gunjar [ Thu Sep 03, 2015 11:51 am ]
Post subject:  pcle modem installed but no internet connection

Hi recently purchased a Fitlet-iA10, and one of Compulabs pcle card modems.

Removed the WiFi Pcle card and installed a micro sim card and the pcle modem card and aerial.

But when I go to my browser it tells me I'm in offline mode and thats as far as I get, it just won't connect.

Should I have also run drivers (if so where from) for the modem card or some other soft ware.
Any ideas would be very welcome.

Gunjar

Author:  irads [ Fri Sep 04, 2015 3:58 pm ]
Post subject:  Re: pcle modem installed but no internet connection

This may be the result of SIM card wiring errata in fitlet rev 1.1.
See http://www.fit-pc.com/wiki/index.php/Fi ... rata_Notes

I suggest you contact support@fit-pc.com to check most effective solution.

Author:  gunjar [ Mon Sep 07, 2015 1:24 pm ]
Post subject:  Re: pcle modem installed but no internet connection

Hi irads,

Thanks, but the issue seems to have solved itself, after several days of nothing each time I attempted to connect, yesterday it did just that, connected!

I didn't do anything different.

Now it connects every time as if nothing had been wrong before.

Computers, sent to amaze us!!!!!!!

So no need to hassle support.
Regards
Gunjar

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/