fit-PC Users Forum
https://www.fit-pc.com/forum/

Do you have too choose between ethernet and a GPU?
https://www.fit-pc.com/forum/viewtopic.php?f=198&t=6590
Page 1 of 1

Author:  123nick [ Fri Jun 21, 2019 12:58 pm ]
Post subject:  Do you have too choose between ethernet and a GPU?

it seemed so on the ordering page. you could choose GPU, NVME, and a 10gb ethernet. can you have a GPU and still a more standard form of ethernet?

Author:  tamir [ Sun Jul 14, 2019 6:48 am ]
Post subject:  Re: Do you have too choose between ethernet and a GPU?

The Airtop3 has On-board: dual Gbit Ethernet (Intel I219 + Intel I210)
Source:
https://fit-iot.com/web/products/airtop ... fications/

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/