View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Aug 23, 2019 2:05 pm



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 new fit-pc not booting 
Author Message

Joined: Sun Jul 07, 2013 10:54 am
Posts: 4
Post new fit-pc not booting
I have a new fit-pc2; when I connect the power the fit-pc immediately makes a fast ticking noise (disk?) & the power led + the LAN port lights at the back flash faintly at the same rate. nothing else happens & the ticking continues ...
I don't have anything else connected (not even a screen) & I'm sure the power supply is ok as I have tested it with another fit-pc2 that I already had.
The fit-pc2 was delivered with Win7 preinstalled directly from compulab (sn 000315-120229-00184)


Sun Jul 07, 2013 11:08 am
Profile
Site Admin

Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm
Posts: 2339
Post Re: new fit-pc not booting
Please email rma@fit-pc.com to further investigate the problem.
One thing you can try - ticking must be from the hard disk, take it out and see if you can get to BIOS screen.

_________________
-------------------------
Irad Stavi
fit-PC forum admin

-------------------------


Mon Jul 08, 2013 1:56 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.