fit-PC Users Forum
https://www.fit-pc.com/forum/

Windows8 on FitPC1?
https://www.fit-pc.com/forum/viewtopic.php?f=65&t=4772
Page 1 of 1

Author:  kentpalmer [ Sat Jan 19, 2013 11:19 pm ]
Post subject:  Windows8 on FitPC1?

Is it possible to install Windows8 on FitPC1?

Author:  irads [ Sun Jan 20, 2013 6:43 pm ]
Post subject:  Re: Windows8 on FitPC1?

I doubt that 256mb is nearly enough for win8

Author:  alpha_one_x86 [ Thu Jul 16, 2015 10:36 am ]
Post subject:  Re: Windows8 on FitPC1?

Windows 7+ need SSE instruction. AMD Geode not have, then impossible.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/