View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Aug 26, 2019 6:49 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Centos 6.4 fresh install does not pick up the NIC network. 
Author Message

Joined: Fri Aug 16, 2013 9:56 am
Posts: 2
Post Centos 6.4 fresh install does not pick up the NIC network.
normally i would see a network prompt in the install wizard procedure. this did not happen.

so ..

reboot on fresh install.
login as root
ifconfig command shows no eth0
then i type "ifconfig eth0 up"
ifconfig now shows eth0 is there with no dhcp assigned.
tried a static ip - no luck.

Any one seen this behaviour before?

Also noticed this - rescure booting off install cd, i'm able to temp reconnect to NIC ok and able to pick DHCP. - strange, same drivers?


Fri Aug 16, 2013 12:27 pm
Profile

Joined: Fri Aug 16, 2013 9:56 am
Posts: 2
Post Re: Centos 6.4 fresh install does not pick up the NIC networ
My fix so far is edit /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
ONBOOT=yes
save and reboot


Fri Aug 16, 2013 2:56 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.