View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Oct 14, 2019 1:06 pm



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 What is the default desktop for the mintbox pro? 
Author Message

Joined: Sat Sep 29, 2012 8:49 pm
Posts: 24
Post What is the default desktop for the mintbox pro?
What is the default desktop for the mint box pro?

Thanks..

_________________
Geek by nature.. Linux by choice.. ;-)


Fri Dec 21, 2012 12:36 am
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: What is the default desktop for the mintbox pro?
It is Cinnamon.

Regards

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Fri Dec 21, 2012 8:48 am
Profile

Joined: Sat Sep 29, 2012 8:49 pm
Posts: 24
Post Re: What is the default desktop for the mintbox pro?
Thanks... I was wondering if it was actually something else.. Here's why:

I want to turn off the hotspot in the top left hand corner that switches desktops. Several times a day I move the mouse there when going to the file menu in Firefox for example, and if I overshoot the mouse pointer FF minimises and I have to re-open the desktop.

If I go to Menu >Preferences >Cinnamon Settings > Hot Corner, i see that 'Hot corner enabled' is ticked, and Hot corner position is Top Left.

I uncheck the Hot corner enabled box and close the dialogue, but the hot corner is still active in the top left corner of my screen.

If I go to Menu >Preferences >Cinnamon Settings > Hot Corner again I see that 'Hot corner enabled' is now not ticked which shows that the change was saved, but nothing has actually changed as far as the 'Hot corner' being dissabled. :(

Am I doing something wrong, shouldn't the Hot Corner now be dissabled? I have shut down and restarted the computer, but still have the active Hot Corner.. Since the GUI doesn't work, is there another way to turn the Hot Corner off?

Thanks,

_________________
Geek by nature.. Linux by choice.. ;-)


Fri Dec 21, 2012 8:30 pm
Profile

Joined: Sat Sep 29, 2012 8:49 pm
Posts: 24
Post Re: What is the default desktop for the mintbox pro?
I just spent some time 'Gooling' this and find that has previously been reported as a Bug at Launchpad.

https://bugs.launchpad.net/linuxmint/+bug/1038180

So presumably affects all dual screen mintbox users... :?:

_________________
Geek by nature.. Linux by choice.. ;-)


Fri Dec 21, 2012 8:46 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.