View unanswered posts | View active topics It is currently Fri May 24, 2019 7:49 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Auto-On not working 
Author Message

Joined: Fri Apr 19, 2013 11:27 am
Posts: 6
Post Auto-On not working
Hi

I have several PC-2 computers

Auto-On is starting to fail on some of these PC's
It is critical that this feature is fully functional as a power cycle is required on some of these PC's on a regular basis

Any help would be grateful


Fri Apr 19, 2013 12:06 pm
Profile
Site Admin

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:13 pm
Posts: 1260
Post Re: Auto-On not working
If the length of the power cycle is between the 3 to 5 seconds, then the auto-on routine will be not started.

_________________
Gabriel Heifets

Fit-PC2/3/IntensePC support.


Tue Apr 23, 2013 7:57 am
Profile

Joined: Fri Apr 19, 2013 11:27 am
Posts: 6
Post Re: Auto-On not working
The lenght of the power cycle is always over 10 seconds

Any other ideas or solutions??


Wed May 01, 2013 10:21 am
Profile
Site Admin

Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm
Posts: 2334
Post Re: Auto-On not working
There may be a fault in the auto-on circuit.
I suggest you identify which unit(s) fail and contact rma@fit-pc.com

_________________
-------------------------
Irad Stavi
fit-PC forum admin

-------------------------


Sat May 11, 2013 7:43 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.